Jesenski začetni tečaj športnega plezanja za odrasle

Plezalni klub 6b Ptuj v mesecu oktobru in novembru 2014 organizira tečaj športnega plezanja za začetnike. K tečaju vabimo vse ljubitelje tega športa, ki so dopolnili starost 15 let. Ni pomembno ali ste že kdaj preizkusili svoje plezalne sposobnosti. Važna je le volja in veselje!

V tečaju, ki se bo začel v sredo, 8. oktobra 2014 ob 19.00 v plezalni telovadnici osnovne šole Olga Meglič na Ptuju, boste spoznali osnovne prvine športnega plezanja, njegovo zgodovino, tehniko športnega plezanja, opremo športnega plezalca in njeno pravilno uporabo ter veliko ostalih zanimivih stvari, povezanih s športnim plezanjem. Plezali bomo na veliki in mali umetni steni in v naravnih plezališčih. Tečaj se bo zaključil s teoretičnim in praktičnim preverjanjem znanja.

Tečaj bo potekal ob sredah in petkih (19.00 – 21.00). V naravi pa bomo plezali ob sobotah ali nedeljah (za določene termine, se bomo dogovorili na prvem srečanju ).
Cena tečaja za študente znaša 110 evrov, za vse ostale 130 evrov. Prijave sprejemamo do 8. oktobra 2014 na e-naslov pk6bptuj@gmail.com ali po telefonu 031 364079, kjer dobite tudi vse dodatne informacije.

Veselimo se novih članov!

Vodje tečajev pri PK 6b Ptuj

Oddajte komentar

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni.

Plezalni klub 6b Ptuj poganja WordPress 4.8.9 Design by AjbaDMen.