CVETLIN FEST 2014

Člani Plezalnega kluba 6b smo se 21. in 22. junija odpravili na Cvetlin, kjer smo organizirali Cvetlinfest. Namen odprave je bil urediti plezališče, tako da bo prijazno vsem športnim plezalcem.

V soboto dopoldne se nas je zbralo okrog 10 plezalcev, vsi z enim ciljem – čim bolje pripraviti in očistiti smeri, urediti dostop do plezališča, ob vsem tem pa je bila želja vsem preživeti vikend v naravi, pod milim nebom. Ko smo prispeli do cilja smo morali krepko podvihati rokave, saj nas je čakalo ogromno dela. Nekateri smeri je prekrival mah, ponekod je rastla trava, pot je bila praktično zaraščena. Seveda smo si to vzeli kot izziv.

Po napornem dnevu smo si zvečer zakurili ogenj, pripravili večerjo in si naredili žur vse do jutranjih ur. Drugi dan je sledilo relaksiranje, najbolj pogumni so še preplezali kakšno smer, nato pa smo pospravili svoje stvari in se zadovoljni odpravili nazaj proti domu.

Tisti, ki vas ni bilo vam je lahko žal, obljubljamo pa, da bomo Cvetlinfest organizirali ponovno drugo leto. 😉

 

 

1 komentar

    Ma super.. Pri fotki 16 sem morala it kar v hladilnik :)) Kaj pa prijateljice, one brez nog, niso ble nič družabne? Saj bote napisali, da jih sploh ni več tam, ne? 🙂 Pa – Miha, upam, da je štrik našel pot nazaj do tebe 🙂

Oddajte komentar

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni.

Plezalni klub 6b Ptuj poganja WordPress 4.8.15 Design by AjbaDMen.